06-13652667
info@bestsupplies.nl
0
Mits op voorraad voor 15.00 uur besteld, morgen op kantoor.
Bestellingen worden vanaf €250,- gratis verzonden.
  Categorieën

Nieuws

Binnenkort weer veilig werken? 


23 maart 2021 - Tilburg. Fellowes AeraMax Pro luchtreinigers bleken effectief te zijn in het verminderen van aërosolconcentraties van Human Coronavirus 229E in een testkamer, met een vermindering van 99,99% binnen 1 uur, gebaseerd op onafhankelijke laboratoriumtests.

De werking:

Middels een 4-fasen filteringssysteem, verwijderen AeraMax Professional luchtreinigers tot 99,97%van de virussen, ziektekiemen, bacteriën, stof en allergenen tot 0,3 micron. De lucht wordt hiermee tot wel 5 keer per uur gereinigd.

Aeramax luchtreinigers zijn slim, effectief, betrouwbaar en passen door hun vormgeving in elke salon.

Klik hier voor persbericht.

 

 

In gesprek met vader en zoon Koenen

Jan van Holten had een gesprek met vader en zoon Koenen voor het vakblad KantoorVak Trends & Design.
Zoon Niek zorgt voor de opvolging en geeft Best Supplies een frisse en moderne uitstraling.
Een van zijn eerste acties was de vernieuwing van de website van Best Supplies.

Wij wensen Niek veel succes en inspiratie in zijn nieuwe functie.

klik hier voor het interview

 

Kantoorbranchevereniging Novaka viert 100-jarig bestaan met groot feest

 

Vrijdag 15 juni vierde Novaka haar 100-jarig bestaan met een groot feest in Amsterdam. Onder meer televisiepresentator Arjen Lubach en econoom en journalist Mathijs Bouman gaven acte de presence.

Nummer 2 van Inova, het nieuwe magazine van Novaka, dat deze week verschijnt, bevat een uitgebreid artikel over die honderd jaar. ‘Lag in de vorige eeuw het accent in het verenigingsbeleid nogal eens op het ondersteunen van leden om niet te verliezen, tegenwoordig ligt dat op helpen om te winnen. Wij geven de voorzet, aan onze leden om er iets moois mee te doen en gesterkt met ons de tweede verenigingseeuw in te stappen’, aldus Novaka-voorzitter Frans Davelaar. Komende vrijdag wordt die honderd jaar aan belangenbehartiging gevierd met een groot feest voor de leden in Amsterdam. Voordrachten van cabaretier en televisiepresentator Arjen Lubach en van econoom en journalist Mathijs Bouman maken onderdeel uit van het programma.

 

Nederlanders gooien vertrouwelijke documenten te grabbel

Vertrouwelijke papieren worden lang niet altijd zorgvuldig achtergelaten. Deze documenten kunnen namelijk bij 62 procent van de Nederlanders thuis bij het afval gevonden worden.

De documenten belanden vaak bij het oud papier (36%) of in de prullenbak (26%). Dit blijkt uit onderzoek van Fellowes onder 526 Nederlanders.


Vertrouwelijke papieren bij het afval
Nederlanders zijn laks met hun privacy. Vertrouwelijke documenten lukraak in de prullenbak gooien is geen veilige manier om ze weg te doen. 55 procent probeert de schade te beperken door de papieren een keer te verscheuren. De inhoud blijft dan echter gewoon leesbaar.


Ongebruikte papierversnipperaars
Iets meer dan de helft van de respondenten (53%) bezit een papierversnipperaar. Slechts 11 procent daarvan gebruikt zijn papiervernietiger ook daadwerkelijk. Wanneer het om vertrouwelijke documenten gaat, stijgt dit percentage naar 31 procent. Alleen bij deze groep blijft die informatie écht vertrouwelijk. Een klein aantal mensen heeft een andere manier gevonden om gevoelige papieren te vernietigen. 7 procent van de respondenten houdt informatie veilig door papieren in de open haard te gooien.

Andrea Cantong, manager bij Fellowes, reageert op deze onderzoeksresultaten: “Vaak staan mensen niet stil bij wat er met vertrouwelijke documenten kan gebeuren. Online zorgen we vaak dat ze veilig zijn. We stellen bijvoorbeeld een wachtwoord in om de bestanden te vergrendelen. Offline zijn we hier lakser in en gooien we papieren zomaar bij het afval. Het is echter belangrijk om goed na te denken of anderen iets met die informatie kunnen. Kwaadwillenden bevinden zich niet alleen online en confidentiële documenten mogen niet in de verkeerde handen vallen. Zorg dus dat je vertrouwelijke papieren onleesbaar maakt voordat deze bij het afval terecht komen.”